אם יש לכם שמן צמחי, שום, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בישול איטי Cioppino, Cioppino מבשל לאט, ו קל Cioppino בסיר האיטי.
הוראות
1
ב 5-6 ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט דגים, שרימפס, צדפות, בשר סרטנים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 3 עד 4 שעות.
3
מערבבים דגים, שרימפס, צדפות ו crabmeat. להפחית את הגדרת החום נמוך. כיסוי; לבשל 30 עד 45 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק