תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Cioppino (מרק פירות ים) עם שומר ושום. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קלמרי, פילה דגים, עלי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שומר קלוי שמנת ומרק גזר עם שמן שומר שום שחור, פירות ים Cioppino, ו פירות ים Cioppino.
הוראות
1
בסיר גדול וכבד, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את שומר קצוץ, בצל, שאלוט, שום וחתיכות במשך 4 עד 5 דקות, עד חום זהוב. מערבבים את היין, ולאחר מכן את העגבניות, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, מיץ צדפות, ומים. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להקטין את החום נמוך ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים את החמאה ומערבבים להמיס, ואז להסיר heat.In מחבת ברזל יצוק גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית על חום בינוני לזרוק על מולים וצדפות. לבשל במשך 4 דקות. כמו מולים וצדפות להתחיל לפתוח, להוסיף את הדגים, קלמרי, שרימפס, ומפזרים מלח ופלפל. לטגן במשך 2 עד 3 דקות, עד השרימפס להפוך ורוד. השליכו מולים או צדפות שלא נפתחות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דיונון
ספגטי מיובש בקופסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים 1 כוס של תערובת עגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5
להעביר את התוכן של המחבת לסיר עם תערובת העגבניות הנותרים ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.מצקת לתוך קערות מרק.