Cioppino (תבשיל דגים בסגנון סן פרנסיסקו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שיני שום, שרימפס, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Cioppino בסגנון סן פרנסיסקו, פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino, ו תבשיל דגים Cioppino.
הוראות
1
שמן חום בסיר 5 1/2-ל 6-ליטר רחב, כבד מעל בינוני. מערבבים בצל ושומר; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך (11-12 דקות). מערבבים שום, עלה דפנה, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק; לבשל, ערבוב, עד ריחני (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.