קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

Cioppino (תבשיל דגים בסגנון סן פרנסיסקו)

Cioppino (תבשיל דגים בסגנון סן פרנסיסקו)
Cioppino (תבשיל דגים בסגנון סן פרנסיסקו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שיני שום, שרימפס, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Cioppino בסגנון סן פרנסיסקו, פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino, ו תבשיל דגים Cioppino.

הוראות

1
שמן חום בסיר 5 1/2-ל 6-ליטר רחב, כבד מעל בינוני. מערבבים בצל ושומר; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך (11-12 דקות). מערבבים שום, עלה דפנה, אורגנו, ופלפל אדום מרוסק; לבשל, ערבוב, עד ריחני (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים יין, מים או מיץ צדפות-שילוב מים ועגבניות. להביא לרתיחה; לבשל, מכוסה (20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים במולים, פולוק, וחסילונים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, חשוף (2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פולוקפולוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
הוסף דיונון, אם באמצעות, לכסות סיר, ומבשלים עד מולים לפתוח רחב ופירות ים הוא אטום ופשוט מבושל דרך (כ 5 דקות יותר). (להשליך מולים שאינם פתוחים.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
לשרת.

מרכיבים

794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נורת שומר גדולה (על קצוץ, בריכות שמורות לקישוטנורת שומר גדולה (על קצוץ, בריכות שמורות לקישוט4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מולים, שטוף debearded במידת הצורךמולים, שטוף debearded במידת הצורך32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום בינוני, קצוץבצל אדום בינוני, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דיונון ניקה, גופים לחתוך לטבעות 1/2 אינץ', אופציונלידיונון ניקה, גופים לחתוך לטבעות 1/2 אינץ', אופציונלי1עלה דפנה טורקיתnameעלה דפנה טורקיתname4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים (או 1 כוס מים, אחד 8-עוז בקבוק מיץ צדפות)מים (או 1 כוס מים, אחד 8-עוז בקבוק מיץ צדפות)907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פולוק, לחתוך גושים 2 אינץפולוק, לחתוך גושים 2 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.