Collins Goulash
נסו Tom Collins, Tom Collins, ו Rubarb Collins (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מכרז ובישל דרך, כ -10 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מבשלים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה וכבר לא ורוד.
מסננים עודף שומן. מערבבים בגבינת הקרם עד מומסת, ולאחר מכן מערבבים במרק הפטריות עד בשילוב יסודי. מערבבים בחלב, כ 1/4 כוס בכל פעם, עד התערובת היא עקביות של רוטב. מערבבים במקרוני, מביאים לרתיחה, ומגישים.