קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Collins Goulash

Collins Goulash
נסו Tom Collins, Tom Collins, ו Rubarb Collins (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מכרז ובישל דרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרונימקרוני
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מבשלים את הבשר הטחון במחבת מעל חום בינוני, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מסננים עודף שומן. מערבבים בגבינת הקרם עד מומסת, ולאחר מכן מערבבים במרק הפטריות עד בשילוב יסודי. מערבבים בחלב, כ 1/4 כוס בכל פעם, עד התערובת היא עקביות של רוטב. מערבבים במקרוני, מביאים לרתיחה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
גבינת שמנתגבינת שמנת
מקרונימקרוני
רוטברוטב
חלבחלב