Conchas (לחם מתוק מקסיקני)
קונצ'ה (לחם מתוק מקסיקני) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם קמח, חמאה, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו קונצ'ס / פאן דולצ' ה / פאן דה הואבו, לחם מקסיקני, ו לחם מיורקה: לחמניות מתוקות פורטוריקניות רכות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמרים ומים חמים.
מערבבים בחלב, 3/8 כוס סוכר, 1/3 כוס חמאה מומסת, מלח, ביצה וחצי מהקמח. בהדרגה לערבב את שאר הקמח, ו 1/2 כפית קינמון. להפוך את הבצק החוצה על דלפק משוריין ללוש ברגע שהוא מושך יחד מספיק.
ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה גדולה ומשומנת, והופכים את הבצק למעיל. לכסות, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
הפוך את ציפוי בעוד הבצק עולה. בקערה בינונית, לנצח 2/3 כוס סוכר 1/2 כוס חמאה עד אור ורך. מערבבים את הקמח עד התערובת היא עקביות של להדביק עבה. מחלקים לשני חלקים, ומניחים חלק אחד בקערה נפרדת.
מערבבים קינמון לחצי אחד, ווניל לחצי השני.
כאשר הבצק נעשה עולה, לחתוך 12 חתיכות אפילו בגודל. צורה לתוך כדורים, ולמקם על גיליון עוגיות משומן, מרווח על 3 סנטימטרים זה מזה. מחלקים כל קערה של ציפוי לתוך 6 כדורים, פט שטוח.
מניחים עיגולים של ציפוי על גבי כדורי הבצק טופחים קלות. השתמש בסכין לחתוך חריצים בציפוי כמו צדפה. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים במשך 20 דקות, או עד חום זהוב קלות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.