תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Ragoût של פטריות עם שמנת Polentan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 373 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עלי טימין, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו רגאוט פטריות פולנטה וקרם, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו פולנטה קרמית עם ארטישוק, בצל מקורמל, וראגו זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
סאוט שאלוט ושום בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף פטריות, לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 עד 5 דקות. מערבבים בנמל; לבשל 2 דקות. מערבבים במרק וב-5 המרכיבים הבאים. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 5 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
יציאה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מגישים על פולנטה שמנת עם גבינת פרמזן מגולחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
פולנטה
3
מקשטים, אם תרצה.
4
* 2 (8-עוז.) חבילות פרוסות טרי כפתור פטריות ניתן להחליף.