Crostini Empoli הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. אם יש לך עגבניות, שן שום, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף), ו קרוסטיני מעורב: קרוסטיני מיסטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים היטב עגבניות קצוצות, מלח ופלפל בקערה. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים פטרוזיליה ו-5 המרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך ביצה) בקערה אחרת; מערבבים היטב. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לשפשף צדדים חתוכים של שום מעל 1 צד של כל פרוסת לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מערבבים היטב תערובת עגבניות ופטרוזיליה; מערבבים היטב. כף 2 כפות תערובת פטרוזיליה עגבניות על כל פרוסת לחם.