Crêpes סייגון רוחש (Bánh Xèo)
Crêpes סייגון רוחש (Bánh Xèo) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 115 גרם של שומן, וסך הכל 2658 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו בצל, קמח אורז אסיה, אבקת קארי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סייגון קרפים עם שרימפס, בייקון וצדפות, Banh Xeo (קרפים וייטנאמיים) עם טופו, ו ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -" (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח אורז, חלב קוקוס, 1 1/2 כוסות מים, כורכום, אבקת קארי, 1/2 כפית. מלח, סוכר, ובצל ירוק.
חום 1 כף. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות וקורט של מלח ומטוגנים עד רך, כ -10 דקות.
להעביר לקערה, להשליך כל מיצים.
מחק מחבת וחום 1 כף. שמן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1/4 של בצל ו 1/4 של חזיר. לבשל, ערבוב, עד ריחני, 2 דקות.
לטאטא הבלילה שוב ומצקת על 3/4 כוס למרכז פאן. מיד להטות לסובב פאן כך הבלילה מכסה במהירות את כל השטח. ערימה 1/4 של נבטי שעועית ו 1/4 של פטריות בצד 1 של crpe, קרוב למרכז. מכסים ומפחיתים את החום למדיום. לבשל עד הקצוות למשוך מן המחבת, על 2 דקות.
להפחית את החום נמוך, לחשוף, לבשל crpe עד השחמה על התחתונה, 4 עד 7 דקות.
מקפלים crpe מעל להחליק בעדינות על צלחת. מכסים ברפיון בנייר כסף ומחממים בתנור. הפוך crpes הנותרים באותו אופן.
* קנה קמח אורז משוק אסיאתי; הסוג שנמכר בסופרמרקטים הוא גס מדי.