קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות40
ציון בריאות12
מגזין

Dziriat (עוגת שקדים אלג'יריה)

Dziriat (עוגת שקדים אלג'יריה)
Dziriat (עוגת שקדים אלג'יריה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון נטול לקטוז וצמחוני זה מגיש 40 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. . אם יש לכם מי פרחים כתומים, אבקת וניל, סירופ סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מאקרו עוגות שקדים לוז - אלג'יריה, עוגת שקדים של דיאן, ו עוגת שוקולד שקדים.

הוראות

1
הכינו את השקדים יום קודם לכן. מביאים 6 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מיםמים
2
הסר מהחום, ולהוסיף את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
3
בואו השקדים להשרות במים במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מיםמים
4
מורחים את השקדים על סדינים אפייה, ואופים ב 200 מעלות F (95 מעלות C) עד יבש לחלוטין קלוי. זה לוקח כמה שעות, וצריך להיות מוכן מראש. היזהר לא לשרוף את האגוזים, כמו זה ייתן טעם מריר למילוי.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
שלב 1 כוס סוכר 1 כוס מים בסיר, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הוסף 1 כפית מיץ לימון, להפחית את החום לנמוך, ולתת לו להתבשל עד סירופ, על 30 עד 40 דקות. מערבבים במי פריחת תפוז, ולהסיר מחום. שים את סירופ הסוכר בצד.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
מיץ לימוןמיץ לימון
סירופ פשוטסירופ פשוט
7
מערבבים קמח ומלח בקערת ערבוב גדולה. לעשות חור במרכז, ויוצקים שמן, ביצה, 1/2 כפית מיץ לימון, ו 1 כף תפוז פורח מים למרכז.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
מיץ לימוןמיץ לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
8
מערבבים עם אצבעות עד שהבצק מזכיר פירורים גסים. בהדרגה מפזרים מים חמים תוך ערבוב עד הבצק הופך רך וגמיש. מחלקים ל 4 חלקים שווים. מכסים את הבצק במטלית רטובה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
9
במעבד מזון, טוחנים היטב את השקדים. למדוד 3 כוסות של שקדים טחונים דק לתוך קערת ערבוב, ומערבבים יחד עם 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, אבקת וניל, גרידת לימון, ו 2 כפות מי פרחים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
אבקת ונילאבקת וניל
אבקת אפייהאבקת אפייה
גרידת לימוןגרידת לימון
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערת ערבובקערת ערבוב
10
מערבבים בשלוש ביצים אחת בכל פעם, ערבוב כל הזמן; לערבב עד שאתה מקבל תערובת דביקה, כמו להדביק.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
מפזרים עמילן תירס על פני השטח מתגלגל כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
12
מגלגלים כל חלק של בצק דק מאוד, 1 עד 2 מילימטרים (1/16 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
13
חותכים את הבצק התגלגל לתוך עיגולים של כ 10 סנטימטרים (4 אינץ') בקוטר כל אחד. קל לנגב את פני השטח של כל מעגל עם עמילן תירס, ולהתאים לתוך עובש טארט, בצד קורנפלור למטה כדי למנוע דבק. לחץ בעדינות על הבצק על הצדדים ועל תחתית התבנית, וגזור בצק נוסף מסביב לשוליים. למלא שלושה רבעים של כל עובש עם מילוי שקדים.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
שקדיםשקדים
בצקבצק
14
אופים על המדף העליון ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות, או עד פני השטח של הטארט הוא זהוב הבצק הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר את העוגות מן התבניות ברגע שהם יוצאים מהתנור. לטבול כל טארט בסירופ הסוכר בעוד עדיין חם. מקל אגוז אורן באמצע של כל טארט לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
צנובריםצנוברים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
מניחים על מתלה תיל לנקז.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל