קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Emapanadas חמאת בוטנים שוקולד

Emapanadas חמאת בוטנים שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל שוקולד חמאת בוטנים Emapanadas. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח, מים, סוכר superfine, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב, ו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. במעבד מזון, דופק קל יחד את כל החומרים היבשים.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את החמאה, חותכים לחתיכות קטנות מאוד, ואת הדופק כמה פעמים עד גושי חמאה בגודל אפונה ניכרים. עם ריצת המעבד, מוסיפים את המים וממשיכים לרוץ עד ממש לפני הבצק מגיע יחד (כ -15 שניות). להפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין וליצור דיסק; לכסות בחוזקה ומקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מילוי: ממיסים את השוקולד והחמאה על גבי דוד כפול עד חלקה. מערבבים את שאר החומרים עד אחיד בצבע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
על משטח מקומח, לגלגל את הבצק 1/8 אינץ 'עבה לחתוך עיגולים עם חותך עוגיות עגול 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
מערבבים עיגולים ביצה ומים ומברשת עם ביצה לשטוף. כפית את תערובת חמאת הבוטנים במרכז כל סיבוב. מקפלים מעגל מעל צד 1 כדי ליצור צורה סהר ולאטום את הקצוות בחוזקה באמצעות האצבעות. באמצעות מזלג משוריין, לחץ על הקצוות של אמפנדס.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
6
מברישים את אמפנדס עם שטיפת ביצים ומיד אבק עם סוכר ממתקים באמצעות מסננת קמח או מסננת רשת עדינה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
נפהנפה
7
אופים בתנור f מחומם מראש 400 מעלות במשך 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים