קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

Enchiladas Suizas

Enchiladas Suizas
אנצ'ילדות Suizas יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1189 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-733 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שאלוט, קורנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב גלידת שוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג זרעי צ'יה בטטה עם רוטב שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Enchiladas Suizas, Enchiladas Suizas, ו Enchiladas Suizas (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך רוטב: מטגן Preheat עם מתלה על צלצל קרוב לחום. מניחים טומטילו על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף. צלוי, פונה פעם אחת, עד מושחר, 10 דקות. טהור בבלנדר. מידה 3/4 כוס ולהניח בצד. הגדר תנור ל-35
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ומבשלים עד שקוף, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים טימין, מלח ופלפל ומבשלים עד ששאלוט מתחילה להשחים, דקה אחת. מיד להוסיף יין ולהפחית עד כמעט נעלם, 2 דקות. מערבבים בחלב, tomatillo טהור, וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מעילים עבה רוטב כף מתכת, 3 עד 5 דקות יותר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
חום 2 מחבתות גדולות מעל חום בינוני גבוה. במחבת הראשונה, יוצקים 1/4. שמן וחום עד מנצנץ. עבודה עם 1 טורטייה בכל פעם, לבשל במחבת יבשה, מפנה פעם אחת, עד שהתרכך, 10 עד 20 שניות, ואז בשמן, הופך פעם אחת, עד נפוחות והתרככו אבל לא פריך, 10 עד 15 שניות. מסדרים שכבה אחת על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להניח טורטיות שטוחות על משטח עבודה. סדר עוף ו queso פרסקו במורד המרכזים.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
רול סגור ולהגדיר, תפרים למטה, ב 9-by 13-in. צלחת אפייה (ללא רוטב על הקרקעית).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים רוטב על אנצ ' ילדה; למעלה עם גבינת Oaxaca.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Oaxacaגבינה Oaxaca
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
אופים עד גבינה נמסה ורוטב מבעבע, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקשטים עם קסו פרסקו, כוסברה, בצל, טפטוף של קרם (מתוך בקבוק לסחוט, אם יש לך אחד).
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים צ ' וריסו אם אתה רוצה ומגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
* מצא בשווקים לטיניים.

מרכיבים

4שרימפס וורידיםרוטב שמנת TOMATILLOרוטב שמנת TOMATILLO23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצהכוסברה קצוצה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזה עוף מבושל פרוס דקחזה עוף מבושל פרוס דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם*, דליל עם קצת חלב, במידת הצורך, אז זה pourableקרם*, דליל עם קצת חלב, במידת הצורך, אז זה pourable591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1פיינטשמנת מתוקהשמנת מתוקה1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת אוחאקה*, נקרעה לגזריםגבינת אוחאקה*, נקרעה לגזרים1חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)4שרימפס וורידיםPico de galloPico de gallo1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקווסו פרסקו מתפוררקווסו פרסקו מתפורר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.queso פרסקו*, התפוררqueso פרסקו*, התפורר0בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק12 כפיות אבקת שוםשאלות טחוןשאלות טחון0חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2עלי קורניתעלי קורנית340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.tomatillos, קליפה ושטףtomatillos, קליפה ושטף12 כפיות אבקת שום1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים4שרימפס וורידיםשמן צמחישמן צמחי8טורטיות תירס לבן (7 ב.)טורטיות תירס לבן (7 ב.)4שרימפס וורידיםאנצ'ילדות.אנצ'ילדות.4שרימפס וורידיםקישוטיםקישוטים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צ'וריסו או longaniza, הוסר מן התרמילים, התפורר, מבושל; אופציונליצ'וריסו או longaniza, הוסר מן התרמילים, התפורר, מבושל; אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.