Espinacas Guisadas (תרד קלוע קולומביאני)
גשו לסופר וקנו עלי תרד, בצל, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Papas con Espinacas (תפוחי אדמה עם תרד), מרק עדשים ותרד (Sopa de Lentejas con Espinacas), ו טבעוני: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (חומוס ספרדי ותבשיל תרד עם זנגביל) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב מעל חום בינוני, לחמם את החמאה ושמן זית.
מוסיף את הבצל ואת sauté במשך כ 5 עד 7 דקות.
מוסיף את השום ואת sauté במשך 1 דקה יותר.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
שים את התרד עם קצת מים בסיר מעל חום בינוני גבוה, לכסות, ומבשלים עד התרד הוא ירוק בהיר, 1 עד 2 דקות.
הסר מהחום ולנקז היטב, לחיצה על התרד עם החלק האחורי של כף כדי להסיר לחות עודפת. כאשר התרד הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ אותו.
מוסיפים את התרד, חלב קוקוס וכמון לבצל ושום במחבת הרוטב וחוזרים לחום בינוני-נמוך. מתבלים במלח ופלפל.מערבבים ומבשלים כ 8 to10 דקות.
מפזרים גבינה על גבי ומגישים חם.