Fanesca (אקוודורי צ'אודר לנטן) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן צמחי, אפונה תינוק, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן דקלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות בראוניז משולשות ללא שוקולד חלב כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Fanesca (אקוודורי צ'אודר לנטן), קנסקה (מרק האביב), ו חיקוי Fanescan קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף בקלה היטב, ואז להשרות במים כדי לכסות בקערה גדולה, שינוי מים 3 או 4 פעמים, 12 שעות בסך הכל. אם סיבת המוות עדיין מלוחה מדי, חזור על התהליך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
נקז את סיבת המוות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
בעוד בקלה הוא השריה, לבשל זרעי achiote בשמן בסיר קטן על חום מתון עד השמן מתחיל לבעבע. זרעים קרים בשמן, ואז לשפוך דרך מסננת, להשליך זרעים.
מוסיפים בצל ירוק וכמון, ואז מטגנים, ערבוב מדי פעם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
6
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מערבבים בשני שלישים של גבינה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימון אחת
7
מערבבים עדשים וגזר ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -20 דקות. בינתיים, לחתוך 2 אוזני תירס לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ', לחתוך גרעיני תירס מן האוזניים 2 הנותרים, להשליך את 2 קלחי.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
תירס על קלח
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עדשים
8
מערבבים את כל התירס לתוך מרק עם אפונה שלג, קישואים, calabaza, כרוב, לימות, אפונה תינוק, חלב חם, חמאה ומבשלים 10 דקות. מערבבים שעועית מעורבת, hominy, ואת הלב של כף היד ומבשלים 5 דקות.
כדי לשרת, להסיר בקלה מ מרק ומערבבים בגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
11
חותכים בקלה לחתיכות 2 אינץ'. מצקת מרק לתוך קערות ומעל כל מנה עם חתיכת דג.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
מצקת
1
* השילוב של שעועית מריסל presilla הציע - ואנחנו אהבנו - היה חומוס, שעועית לבנה קטנה, חמוציות או שעועית כליות קטנה, וקנרית או שעועית פינטו.שמרנו על המרק הזה חם במשך חצי שעה יום אחד, והדגים התפוררו במרק לפני שהספקנו להוציא אותו בחתיכה שלמה. גם אנחנו אהבנו את הפנסקה ככה.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
שעועית פינטו
שעועית לבנה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)