Farfalle ושרימפס
Farfalle ושרימפס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 316 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פטרוזיליה, צלפים, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס ספרדי Farfalle, שרימפס עם Farfalle & קישואים, ו קישואים פסטו עם שרימפס ו Farfalle (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז לנשוך, 9 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים בצל בשמן עד צליעה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ומיץ, ורמוט, מרק, צלפים ותימין. מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
להוסיף שרימפס, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בקושי אטום אבל עדיין לח למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 3 עד 4 דקות.
מסננים פסטה וחוזרים למחבת 5-6 ליטר. מערבבים בתערובת שרימפס, פטרוזיליה, ומלח ופלפל לפי הטעם. (אם הפסטה התקררה, מערבבים מעל חום בינוני עד חם.)
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.