והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך צלפים, רוטב חריף, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: דג סנדל עם דג-מחנה בור בלאן, בשר סרטנים ופלאן תרד עם עגבניות מעושנות Buerre Blanc, ו דג יפהפה ראוי לקצת יין לבן..
הוראות
1
קליפת לימון לגרר שווה 2 כפיות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2
שלב יין לבן הבא 3 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד הנוזל הוא כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד הנוזל מצטמצם 14 כוס.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מערבבים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
5
מניחים מעל חום בינוני-נמוך. בהדרגה לטאטא חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ערבוב עד כל חתיכה נמסה לפני הוספת עוד.