במחבת גדולה, מחממים 2 Tbs. של חמאה מעל חום בינוני גבוה עד קצף. מערבבים את השום, שאלוט, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטגן במשך כ 2-3 דקות, עד השום ושאלות התרככו. לאחר מכן, להוסיף את השרימפס לטגן עד שהם רק הופכים ורודים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
בזהירות להטות את המחבת ממך, לשפוך את הקוניאק עם מצקת ולהשתמש גפרור ארוך או אחד מאותם מציתים עם ידית ארוכה כדי להדליק את הקוניאק.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
מצקת
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
תן לזה להתלקח החוצה-זה צריך לקחת רק 15 שניות בערך. פעם היה לי חבר שהוסיף הרבה יותר מדי קוניאק לפלמבה והאש פשוט המשיכה ללכת וללכת ... אם זה יקרה, בבקשה תכבה את זה!
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
6
קח את המחבת את החום ומערבבים בחמאה הנותרת עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים עם הרבה לחם צרפתי פריך, סלט ירוק גדול (ולעזאזל, למה לא לאכול את זה עם האצבעות שלך מדי?!) וקצת בירה קרה.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.