Flans קוקוס עם קפה קרמל
Flans קוקוס עם קרמל קפה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 311 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אספרסו, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קפה-הל Flans עם כתום קרם Fraîche, וניל-בננה-פלאן קרמל, ו פלאן עם רוטב Marsalan וקרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד אבקת אספרסו ומים עד שהאבקה מומסת.
מבשלים 1/2 כוס סוכר עם קמצוץ של מלח בסיר כבד 1 1/2-עד 2 ליטר מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שהוא מתחיל להינמס. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד הסוכר נמס לתוך קרמל זהב עמוק.
הסר קרמל מחום ולהקציף באספרסו (תערובת יהיה קיטור בועה במרץ). לאחר בועות להתחיל לשקוע, מיד לחלק תערובת בין ramekins, הטיה עד תחתית המעיל, ולתת לעמוד עד מוקשה, על 10 דקות.
בעוד קרמל מתקשה, להביא חלב קוקוס וחלב שלם רק כדי להתבשל על חום מתון, ערבוב, ולאחר מכן להסיר מן החום.
לטאטא יחד ביצים שלמות, חלמונים, מלח, הנותרים 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף תערובת חלב חם בזרם, לטאטא.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד.
לחלק פודינג בקרב ramekins. מסדרים ramekins על מגבת במחבת קלייה קטנה מרופדת במגבת מטבח מקופלת (רק למטה).
אופים פודינג באמבט מים חמים, חשוף, באמצע התנור עד פודינג נקבעים סביב הקצוות אבל עדיין לרעוד מעט במרכזים, על 1 1/4 שעות.
הפעל סכין דק סביב הצד של כל פלאן כדי לשחרר, ולאחר מכן להעביר ramekins למדף להתקרר לחלוטין. צמרמורת, מכוסה, עד קר, לפחות 4 שעות.
כדי unmold, להפוך צלחות קטנות מעל ramekins ולהפוך flans על צלחות.
* Flans יכול להיות מקורר ramekins עד 2 ימים.