Fleur de Sel Caramels
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Fleur de Sel Caramels. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לך שמן צמחי, fleur de sel, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Fleur de Sel Caramels, Fleur de Sel Caramels, ו Fleur De Sel Caramels (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם נייר קלף, המאפשר לו לעטוף מעל 2 צדדים, ולאחר מכן לצחצח את הנייר קלות עם שמן.
בסיר עמוק (6 אינץ 'רחב 4 1/2 אינץ' עמוק), לשלב 1/4 כוס מים, סוכר וסירופ תירס ולהביא אותם לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מרתיחים עד התערובת היא חום זהוב חם. אל תערבבי ... פשוט תערבבי את המחבת.
בינתיים, בסיר קטן, להביא את השמנת, החמאה ו 1 כפית של פלר דה sel כדי מבשלים על אש בינונית. כבה את החימום והנח בצד.
כאשר תערובת הסוכר נעשית, לכבות את החום ולהוסיף לאט את תערובת הקרם לתערובת הסוכר. תיזהר - זה יהיה בועה עד באלימות. מערבבים את הוניל עם כף עץ ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 10 דקות, עד התערובת מגיעה 248 מעלות F (כדור מוצק) על מדחום ממתקים.
בזהירות רבה (זה חם!) יוצקים את הקרמל למחבת מוכנה ומקררים במשך כמה שעות, עד המשרד.
כאשר הקרמל קר, לחטט את הסדין מהמחבת על קרש חיתוך.
החל עם צד ארוך, לגלגל את הקרמל עד בחוזקה לתוך יומן 8 אינץ ' ארוך.
מפזרים את היומן עם פלר דה sel, לקצץ את הקצוות לחתוך 8 חתיכות. (התחל על ידי חיתוך היומן במחצית, ולאחר מכן להמשיך לחתוך כל חתיכה לשניים עד שיש לך 8 חתיכות שוות.) קל יותר לחתוך את הקרמלים אם אתה מברשת את הסכין עם שמן flavorless כמו שמן תירס.
חותכים נייר זכוכית או קלף לחתיכות בגודל 4 על 5 אינץ ' ועוטפים כל קרמל בנפרד, מסובבים את הקצוות. חנות במקרר ומגישים את קרמל מקורר.