קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

Fricassee של חן משחק עם כרישה שמנת Vadoum

Fricassee של חן משחק עם כרישה שמנת Vadoum
Fricassee של חן משחק עם כרישה שמנת ו Vadoum נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 744 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טורקית או, שמן צמחי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. מתכונים דומים: Fricassee של חן משחק עם כרישה שמנת Vadoum, תרנגולות משחק קורניש ממולא אורז בר & כרישה, ו פולנטה שמנת עם Fricassee של פטריות Truffled.

הוראות

1
מחממים שמן בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים backbones וטיפים לכנף עד משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה, מעלים קצף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים, חשופים, 30 דקות. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר נקי, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. מרתיחים מלאי עד מופחת על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
תרנגולות טפיחה יבש העונה עם 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. תרנגולות חומות בקבוצות (ללא צפיפות), פונה פעם אחת, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
העברה לצלחת.
4
חצי לבן חלקים ירוקים חיוורים של כרישה לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' ולשטוף.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מ מחבת, ואז לבשל כרישה עם 1 1 1/2 כפיות מלח ו 1/4 פלפל כפית על חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם גירוד חתיכות חומות, עד כרישה להתחיל לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה. מערבבים במלאי, שמנת, וvadouvan. תרנגולות נסטלה, צד עור למעלה, לתוך כרישה. מכסים עם סיבוב של נייר קלף. בעדינות להרתיח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
הסר קלף ומבשל עד תרנגולות מבושלים דרך, כ 10 דקות יותר.
8
מעבירים תרנגולות למגש ורוטב מבשלים להתעבות מעט אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
Fricassee יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר. לחמם בעדינות.