Fritelle di Mele
Fritelle Di Mele הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 1083 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון לאבק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פנקייק כרובית (Fritelle di Cavalofiore), עבור עוגת תפוחים (Torta di Mele), ו טורטה די יוגורט קון Mele דואר Rosmarino-רוזמרין ותפוח יוגור.
הוראות
חותכים תפוחים לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים ולהניח בצד.
שמן חום ל 375 F. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד ביצים וחלב. לאט להוסיף קמח לתערובת, 3 כפות בכל פעם, עד הכל משולב. מערבבים בסוכר וקירש. אפשר לעמוד 10 דקות. לטבול כל פרוסה לתוך הבלילה ולזרוק לתוך שמן חם, 3 או 4 בכל פעם. מבשלים עד חום זהוב, להסיר לצלחת מרופדת במגבות נייר וניקוז. המשך עד שכולם יסיימו.
מניחים 5 פרוסות על כל צלחת במעגל חופף.
מניחים 1 סקופ גלידת וניל במרכז, מפזרים קינמון ומגישים.