קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

Fritelle di Mele

Fritelle di Mele
Fritelle Di Mele הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 1083 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון לאבק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: פנקייק כרובית (Fritelle di Cavalofiore), עבור עוגת תפוחים (Torta di Mele), ו טורטה די יוגורט קון Mele דואר Rosmarino-רוזמרין ותפוח יוגור.

הוראות

1
חותכים תפוחים לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
2
שמן חום ל 375 F. בקערת ערבוב בינונית, לטאטא יחד ביצים וחלב. לאט להוסיף קמח לתערובת, 3 כפות בכל פעם, עד הכל משולב. מערבבים בסוכר וקירש. אפשר לעמוד 10 דקות. לטבול כל פרוסה לתוך הבלילה ולזרוק לתוך שמן חם, 3 או 4 בכל פעם. מבשלים עד חום זהוב, להסיר לצלחת מרופדת במגבות נייר וניקוז. המשך עד שכולם יסיימו.
מרכיבים שתצטרך
קירשהקירשה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
3
מניחים 5 פרוסות על כל צלחת במעגל חופף.
4
מניחים 1 סקופ גלידת וניל במרכז, מפזרים קינמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ונילוניל
ג ' לאטוג ' לאטו