Garbure (חזיר צרפתי ותבשיל ירקות)
Garbure מתכון (חזיר צרפתי ותבשיל ירקות) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 9 שעות ו-30 דקות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, גזר, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכונים דומים: נזיד הירקות בסגנון הצרפתי של ג'יימס פיטרסון, תבשיל בקר צרפתי, ו תבשיל בקר צרפתי.
הוראות
מניחים בתנור הולנדי גדול. מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל שעועית. לכסות ולתת לעמוד במשך 8 שעות או לילה.
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף כרישה ושום קצוץ; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף שעועית רטובה, מלאי, הרבס דה פרובנס, חזיר, עלה דפנה. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד שעועית הם רק במכרז.
הסר הוק חזיר; מגניב מעט. לקטוף בשר מעצמות; בשר מילואים. להיפטר מעצמות ושומן.
מוסיפים תפוחי אדמה, לפת וגזר למחבת; מבשלים 10 דקות או עד למכרז. מערבבים כרוב; מבשלים 4 דקות. מערבבים פטרוזיליה, טימין, חומץ, מלח ופלפל שחור.
לשפשף פרוסות טוסט עם צדדים חתוכים של שן שום; להפיץ באופן שווה עם חמאה.