Gemelli עם שרימפס ופלפל ירוק
Gemelli עם שרימפס ופלפל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, מלח, gemelli, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס Gemelli, Gemelli עם כרובית, בצל ירוק זיתים, ו Gemelli עם שעועית ירוקה וצהובה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הגמלי עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה.
מוסיפים את השום, שאלוט ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב, על 2 דקות.
הוסף את הברנדי ולהשתמש במשחק ארוך כדי להצית אותו. כאשר הלהבות לדעוך, להוסיף את מיץ צדפות ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ומבשלים על אש מתונה, מערבבים כמה פעמים, עד שהשרימפס לבן לאורך כל הדרך, בערך 2 דקות.
מסננים את הגמלי, מוסיפים אותו לרוטב שרימפס ופלפל וזורקים היטב. מערבבים את הפטרוזיליה ושמן זית ומתבלים במלח. כפית את הפסטה לתוך קערות ומגישים.