זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, שום, קליפת קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. נסו Goan בשר קארי, vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan, ו Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
למסאלה הרטובה: במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, טוסט זרעי כמון, קליפת קינמון, ציפורן, ופלפל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוצים
נביחה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים לתוך מטחנת תבלינים לעבד עד אבקה. במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את תערובת התבלינים קלוי ואת שאר מרכיבי masala הרטובים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים סיר גדול (רצוי nonstick) מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והפלפל הסראנו. ערבוב לעתים קרובות, לטגן את הבצל עד חום זהוב, על 12 דקות. אל תתנו להם להישרף! הפעל את החום עד בינוני גבוה אם הם מתחילים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיף את הקרקע רטוב מסאלה, דואג כי זה יהיה לרחוש בפראות קיטור את המשקפיים שלך, אם אתה לובש אותם. מערבבים די במרץ להנמיך את החום אם זה מבעבע יותר מדי בזעם. אל תשטוף את קערת מעבד המזון עדיין. המשך לערבב, עם הפסקות קצרות, עד שרוב הנוזל התאדה ואת מסאלה מגיע יחד כמו מסה אחת, על 2 דקות. כמו כן, ייתכן לראות טיפות קטנות של שמן על המערכת של מסאלה. זה סימן טוב!
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, מביאים את הקארי לרתיחה, ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה. לכסות ולבשל 30 דקות. ואז לבשל עם מכסה פתוח עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב מעט. בדוק את הבשר בסוף זמן הבישול; זה צריך להיות רך ולא ללעוס בכלל. התאם את המלח אם אתה רוצה, ומגיש מעל אורז או עם chapatis (לחם מחבת מחיטה מלאה).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tanian et וינסנט Careme Terre Brulee Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.