Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, שום, קליפת קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. נסו Goan בשר קארי, vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan, ו Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
למסאלה הרטובה: במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, טוסט זרעי כמון, קליפת קינמון, ציפורן, ופלפל עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים לתוך מטחנת תבלינים לעבד עד אבקה. במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את תערובת התבלינים קלוי ואת שאר מרכיבי masala הרטובים. תהליך עד חלקה.
מניחים סיר גדול (רצוי nonstick) מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והפלפל הסראנו. ערבוב לעתים קרובות, לטגן את הבצל עד חום זהוב, על 12 דקות. אל תתנו להם להישרף! הפעל את החום עד בינוני גבוה אם הם מתחילים לשרוף.
מוסיף את הקרקע רטוב מסאלה, דואג כי זה יהיה לרחוש בפראות קיטור את המשקפיים שלך, אם אתה לובש אותם. מערבבים די במרץ להנמיך את החום אם זה מבעבע יותר מדי בזעם. אל תשטוף את קערת מעבד המזון עדיין. המשך לערבב, עם הפסקות קצרות, עד שרוב הנוזל התאדה ואת מסאלה מגיע יחד כמו מסה אחת, על 2 דקות. כמו כן, ייתכן לראות טיפות קטנות של שמן על המערכת של מסאלה. זה סימן טוב!
במהירות להוסיף את הבשר ומערבבים, ציפוי הבשר במסאלה. מערבבים ומבשלים על 5 דקות עד הבשר חומים.
זוכר את קערת מעבד המזון המלוכלכת? מלאו אותו עם 1 כוס מים חמים (מהברז הוא בסדר), לסובב אותו כך שהוא מרים את כל שאריות מסאלה, ושופכים את זה לתוך הסיר.
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, מביאים את הקארי לרתיחה, ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה. לכסות ולבשל 30 דקות. ואז לבשל עם מכסה פתוח עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב מעט. בדוק את הבשר בסוף זמן הבישול; זה צריך להיות רך ולא ללעוס בכלל. התאם את המלח אם אתה רוצה, ומגיש מעל אורז או עם chapatis (לחם מחבת מחיטה מלאה).
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.