קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo

Goan בשר קארי עם חומץ: בקר Vindaloo
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. גשו לסופר וקנו כורכום הקרקע, שום, קליפת קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. נסו Goan בשר קארי, vindaloo פטריות, איך לעשות vindaloo פטריות goan, ו Goan Tangy חזיר Vindaloo עם אגוזי קשיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
למסאלה הרטובה: במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה, טוסט זרעי כמון, קליפת קינמון, ציפורן, ופלפל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים לתוך מטחנת תבלינים לעבד עד אבקה. במעבד מזון קטן או בלנדר, לשלב את תערובת התבלינים קלוי ואת שאר מרכיבי masala הרטובים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים סיר גדול (רצוי nonstick) מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והפלפל הסראנו. ערבוב לעתים קרובות, לטגן את הבצל עד חום זהוב, על 12 דקות. אל תתנו להם להישרף! הפעל את החום עד בינוני גבוה אם הם מתחילים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיף את הקרקע רטוב מסאלה, דואג כי זה יהיה לרחוש בפראות קיטור את המשקפיים שלך, אם אתה לובש אותם. מערבבים די במרץ להנמיך את החום אם זה מבעבע יותר מדי בזעם. אל תשטוף את קערת מעבד המזון עדיין. המשך לערבב, עם הפסקות קצרות, עד שרוב הנוזל התאדה ואת מסאלה מגיע יחד כמו מסה אחת, על 2 דקות. כמו כן, ייתכן לראות טיפות קטנות של שמן על המערכת של מסאלה. זה סימן טוב!
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
במהירות להוסיף את הבשר ומערבבים, ציפוי הבשר במסאלה. מערבבים ומבשלים על 5 דקות עד הבשר חומים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
זוכר את קערת מעבד המזון המלוכלכת? מלאו אותו עם 1 כוס מים חמים (מהברז הוא בסדר), לסובב אותו כך שהוא מרים את כל שאריות מסאלה, ושופכים את זה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים, מביאים את הקארי לרתיחה, ולאחר מכן להפוך אותו לרתיחה. לכסות ולבשל 30 דקות. ואז לבשל עם מכסה פתוח עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב מעט. בדוק את הבשר בסוף זמן הבישול; זה צריך להיות רך ולא ללעוס בכלל. התאם את המלח אם אתה רוצה, ומגיש מעל אורז או עם chapatis (לחם מחבת מחיטה מלאה).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
חיטהחיטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה. זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זוהי תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מערבבים ומטגנים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב ועוד. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tanian et וינסנט Careme Terre Brulee Chenin Blanc. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 יין צופה העליון 100 של 2019a קהל נעים Chenin Blanc לכל אירוע, זה בקבוק שופע מספק הערות של יערה והדרים אשר מאוזנים על ידי חומציות בהירה, חלקה.