Gratin תפוחי אדמה Gruyere
תפוחי אדמה Gratin Gruyere נטול גלוטן, ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 150 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Allrecipes יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו Gratin תפוחי אדמה Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאה מרוכך.
לזרוק את פרוסות תפוחי האדמה בצל קצוץ עם מלח ופלפל, ולהפיץ 1/3 של התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים חצי גבינת Gruyere על תפוחי האדמה, ולאחר מכן להוסיף עוד שכבה של תפוחי אדמה.
מפזרים על הגבינה הנותרת ואחריו את תפוחי האדמה הנותרים.
מערבבים יחד את המים והיין, ויוצקים לצלחת. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים, כ 1 שעה 15 דקות. לאחר מכרז, להסיר את הנייר, ויוצקים את הקרם באופן שווה על תפוחי האדמה.
אופים חשופים במשך 15 דקות נוספות כדי לחמם את החלק העליון ולעבות את הקרם.