קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ)

Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ)
Hasenfeffer (תבשיל ארנב חמוץ) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 487 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . אם יש לך סלרי, חומץ יין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ארנב, תבשיל ארנב עם פטריות, ו תבשיל ארנב אופנתי ישן.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב את המים, סוכר לבן, שיני חלב, בצל, סלרי, לימון, קינמון, שיני חלב, מלח, כבישה תבלין ופלפל שחור. מביאים לרתיחה, ואז לכבות ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים את חתיכות הארנב לתוך התערובת כדי להשרות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מורחים קמח על קלף או רדיד אלומיניום מצופה בד אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא צבע חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את הארנב מן המרינדה יבש לטפוח. מסננים את המרינדה, ולהשליך את המוצקים. שמור את הנוזל לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ארנב שלםארנב שלם
7
מחממים את השמן במחבת עמוקה או בתנור הולנדי על חום בינוני. מעיל העוף עם קמח קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים לתוך השמן החם, ומבשלים עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר מהמחבת, ולהניח בצד. אם נשאר שמן במחבת, מפזרים מספיק קמח קלוי על זה כדי לספוג את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בצנצנת עם מכסה, מערבבים 1/2 כוס המרינדה עם 1/4 כוס מהקמח הקלוי הנותר. סגור את המכסה, ולנער במרץ עד היטב מעורבב ללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
11
מחממים את המחבת עם הארנב מטפטף על אש נמוכה. בהדרגה מערבבים בתערובת המרינדה, ערבוב כל הזמן עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ארנב שלםארנב שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
החזר את חתיכות הארנב למחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה, או עד הבשר נופל מן העצמות. אתה יכול להסיר את העצמות לפני ההגשה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות