מרק עדשים עם בקר הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 45% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו שיני שום, מרק בקר, עגבניות משומרות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 94% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק עדשים בקר , מרק עדשים בקר ומרק עדשים של שעורה בקר .
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים את הבשר במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיפים מחצית מכמות הבקר ומבשלים עד להשחמה, כ-8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבשר לקערה. חזור על הפעולה עם שאר הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיפים לסיר את הסלרי, הגזר, הבצל, השום, הרוזמרין והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מטגנים עד שהבצל שקוף, כ-8 דקות. מחזירים את בשר הבקר ואת כל המיצים שהצטברו מהקערה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את המרק והעגבניות עם המיץ שלהם. מביאים את המרק לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מכסים ומבשלים עד שהבשר רק רך, תוך ערבוב מדי פעם, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מוסיפים את העדשים. מכסים וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, כ-40 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה. מתבלים את המרק, לפי הטעם, במלח ופלפל. מצקת את המרק לקערות ומגישים.