קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

מרק איש הרים

מרק איש הרים
מרק איש הרים היא מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם בצל, מלח שום, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 63% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביצת עני וספגטי , Rocky Mountain S'more ועוגיות הרים .

הוראות

1
בתנור הולנדי משחימים בשר בשמן; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הסלרי, הבצל והפלפל הירוק; מקפיצים 5 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, תפוחי האדמה, הגזר, מלח השום, הציפורן ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך שעה אחת או עד שהבשר רך. לזרוק את הציפורן ואת עלה הדפנה. מערבבים פנימה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות