קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות25
מגזין

Hash בראון ותבשיל צלעות חזיר

Hash בראון ותבשיל צלעות חזיר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך קרם מרוכז של מרק סלרי, צלעות חזיר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית נסו בשר חזיר מעושן חשיש, צלעות חזיר עם סוכר חום בגריל, ו תבשיל חום חשיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, צלעות חזיר חומות משני הצדדים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה, לשלב את שמנת חמוצה, מרק וחלב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את האש בראונס ובצל קצוץ; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגניםתפוחי אדמה מטוגנים
בצלבצל
5
מניחים תערובת בתבנית אפייה 13x9 אינץ ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
הנח את צלעות החזיר השחומות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות או עד תפוחי האדמה מחוממים דרך צלעות חזיר מבושלים במלואם.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור