Hash בראון ותבשיל צלעות חזיר
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך קרם מרוכז של מרק סלרי, צלעות חזיר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. עם כפית נסו בשר חזיר מעושן חשיש, צלעות חזיר עם סוכר חום בגריל, ו תבשיל חום חשיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, צלעות חזיר חומות משני הצדדים ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לשלב את שמנת חמוצה, מרק וחלב.
מוסיפים את האש בראונס ובצל קצוץ; מערבבים למעיל.
מניחים תערובת בתבנית אפייה 13x9 אינץ ומפזרים את הגבינה מעל.
הנח את צלעות החזיר השחומות למעלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות או עד תפוחי האדמה מחוממים דרך צלעות חזיר מבושלים במלואם.