Herbed בשר טנדרלוין עם שני בצל Jus
בשר בקר Herbed Tenderloin עם שני בצל Jus עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, ברנדי, פחות נתרן בשר בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר Herbed Tenderloin, סטייק פילה בקר, ו בשר בקר צלוי, Herbed Tenderloin (מתכונים דומים).
הוראות
תן tenderloin לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
לשפשף פילה עם מלח, פלפל, 2 כפיות אורגנו, טימין. הגדר על מתלה במחבת צלייה; לארגן בצל בצלצלים בתחתית המחבת.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד רשם מדחום 125 או עד מידה רצויה של doneness.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מניחים נוזל מחבת צלייה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, גירוד מחבת צלייה כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה ובצל מתחילים להשחים. מערבבים הנותרים 1 כפית אורגנו, יין, וברנדי. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות. מערבבים הנותרים 1 מרק כוס. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות.
מגישים תערובת מרק עם בשר בקר.