קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

Huevos Rancheros

Huevos Rancheros
Huevos Rancheros יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1144 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, אנצ'ו צ' ילה, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן בוטנים, בסיר עם תחתית כבדה ל 375 מעלות F. מחממים מראש את broiler. מטגנים את הטורטיות במשך 30 עד 40 שניות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. טובלים את הטורטיות לתוך סלסה רוחה בעוד עדיין חם, באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להעביר צלחות הגשה. למעלה כל טורטייה עם כפית טובה של שעועית מטוגנת ולאחר מכן לארגן בצד שטוף שמש למעלה ביצה מטוגנת על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
Dientes De AjoDientes De Ajo
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מקשטים עם פרסקו קווסו מתפורר, סלסה רוחה, כוסברה, צ ' וריסו מטוגן ופלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
סיד טריזסיד טריז
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
Dientes De AjoDientes De Ajo
4
לקרוע את כל צ ' ילי לחתיכות גדולות וטוסט אותם במחבת יבשה גדולה על חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את התבלינים וממשיכים טוסט במשך 2 עד 3 דקות עד שהכל ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
6
הסר מהחום ומוסיף בזהירות כ 1 כוס מים חמים רק כדי לכסות את צ ' ילי. הפעל את החום נמוך ומבשל במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
10
מוסיפים את תערובת צ ' ילה לבלנדר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
דק קוצצים את צ ' וריסו לקוביות קטנות. בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית וצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
שים את הסיר על אש נמוכה לאט להביא את החום עד בינוני. מטגנים את הצ ' וריסו לכמה דקות כדי להשרות את שמן הזית. באמצעות כף מחוררת להסיר כ 1/4 כוס צ ' וריסו, לקישוט, ולהניח בצד. לצ ' וריסו הנותר בסיר מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד ששניהם מבושלים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
מוסיפים את השעועית עם הנוזל והמלאי שלהם ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך מחית גס. לחלופין, אתה יכול לתת את השעועית מגניב במשך כ 5 דקות בזהירות פירה במעבד מזון עד חלקה. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה

מרכיבים

1צ'ילה מיובשת אנהיים, נבעה וזורעהצ'ילה מיובשת אנהיים, נבעה וזורעה1אנצ'ו יבשה צ' ילה, נבעה וזורעהאנצ'ו יבשה צ' ילה, נבעה וזורעה879חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית אדומהשעועית אדומה4קישוריםצ'וריסו מקסיקני מעושןצ'וריסו מקסיקני מעושן4שרימפס וורידיםצ'וריסו מטוגן (שמור ממתכון שעועית מטוגנת)צ'וריסו מטוגן (שמור ממתכון שעועית מטוגנת)1sprigכוסברה טרייהכוסברה טרייה2sprigs1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז11 כף אורגנו מיובשזרעי כוסברהזרעי כוסברה41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרטורטיות תירסטורטיות תירס11 כף אורגנו מיובש3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2צ'ילי צ' יפוטלה מיובש, נבלע וזרעצ'ילי צ' יפוטלה מיובש, נבלע וזרע4largesביצים, מטוגן בצד שמש למעלהביצים, מטוגן בצד שמש למעלה2ציפורןשום, מקולף וקצוץשום, מקולף וקצוץ3שיני שוםשיני שום1ליים, מיץליים, מיץ4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4פלחי לייםפלחי ליים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל ספרדי, פרוסבצל ספרדי, פרוס11 כף אורגנו מיובשאורגנו מיובש, עדיף מקסיקניאורגנו מיובש, עדיף מקסיקני4שרימפס וורידיםשמן בוטנים לטיגון עמוקשמן בוטנים לטיגון עמוק8עגבניות שזיף, לרבעיםעגבניות שזיף, לרבעים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקווסו פרסקו מתפוררקווסו פרסקו מתפורר11 כף אורגנו מיובש1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים0בצל לבן, קצוץ דקבצל לבן, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.