Huevos Rancheros יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1144 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, אנצ'ו צ' ילה, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן בוטנים, בסיר עם תחתית כבדה ל 375 מעלות F. מחממים מראש את broiler. מטגנים את הטורטיות במשך 30 עד 40 שניות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
גב שומן חזיר
2
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. טובלים את הטורטיות לתוך סלסה רוחה בעוד עדיין חם, באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להעביר צלחות הגשה. למעלה כל טורטייה עם כפית טובה של שעועית מטוגנת ולאחר מכן לארגן בצד שטוף שמש למעלה ביצה מטוגנת על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונלי
Dientes De Ajo
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשה
9
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש.
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
13
שים את הסיר על אש נמוכה לאט להביא את החום עד בינוני. מטגנים את הצ ' וריסו לכמה דקות כדי להשרות את שמן הזית. באמצעות כף מחוררת להסיר כ 1/4 כוס צ ' וריסו, לקישוט, ולהניח בצד. לצ ' וריסו הנותר בסיר מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד ששניהם מבושלים, כ -2 דקות.
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזיר
14
מוסיפים את השעועית עם הנוזל והמלאי שלהם ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך מחית גס. לחלופין, אתה יכול לתת את השעועית מגניב במשך כ 5 דקות בזהירות פירה במעבד מזון עד חלקה. להפריש עד מוכן לשימוש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.