Huevos Rancheros יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 76 גרם של שומן, וסך הכל 1144 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך כוסברה, אנצ'ו צ' ילה, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), Huevos Rancheros, ו Huevos Rancheros (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים כ -3 סנטימטרים של שמן בוטנים, בסיר עם תחתית כבדה ל 375 מעלות F. מחממים מראש את broiler. מטגנים את הטורטיות במשך 30 עד 40 שניות עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. טובלים את הטורטיות לתוך סלסה רוחה בעוד עדיין חם, באמצעות מלקחיים, ולאחר מכן להעביר צלחות הגשה. למעלה כל טורטייה עם כפית טובה של שעועית מטוגנת ולאחר מכן לארגן בצד שטוף שמש למעלה ביצה מטוגנת על גבי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת
קציצות עוף צמחוניות קפואות
תוספות, אופציונלי
Dientes De Ajo
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לקרוע את כל צ ' ילי לחתיכות גדולות וטוסט אותם במחבת יבשה גדולה על חום בינוני עד שהם משנים צבע קצת, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את התבלינים וממשיכים טוסט במשך 2 עד 3 דקות עד שהכל ריחני.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
6
הסר מהחום ומוסיף בזהירות כ 1 כוס מים חמים רק כדי לכסות את צ ' ילי. הפעל את החום נמוך ומבשל במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
שים את העגבניות לרבעים, בצל פרוס, וציפורן שום שלמה על מגש קלייה, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
טפטוף עם שפע של שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל ומפזרים עלי כוסברה. לצלות עד שהכל חרוך יפה, על 10 דקות (אתה רוצה הרבה צבע עשיר עמוק אז אל תפחד אם חלק מהקצוות לקבל די שחור).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
10
מוסיפים את תערובת צ ' ילה לבלנדר ומחית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את תערובת עגבניות / בצל מהמחבת הקלייה בזהירות להוסיף אותו לבלנדר, (זה יהיה חם). תערובת עד חלקה (ייתכן שיהיה עליך לעבוד 2 קבוצות). ברגע שהכל מחית, יוצקים את התערובת בחזרה לתוך הסיר על אש נמוכה הוספת קצת מים אם הסלסה עבה מדי. מערבבים את הסוכר ואת מיץ ליים ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
דק קוצצים את צ ' וריסו לקוביות קטנות. בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית וצ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
שים את הסיר על אש נמוכה לאט להביא את החום עד בינוני. מטגנים את הצ ' וריסו לכמה דקות כדי להשרות את שמן הזית. באמצעות כף מחוררת להסיר כ 1/4 כוס צ ' וריסו, לקישוט, ולהניח בצד. לצ ' וריסו הנותר בסיר מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד ששניהם מבושלים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את השעועית עם הנוזל והמלאי שלהם ומבשלים כדי לאפשר את הטעמים לבוא יחד על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך את השעועית לתוך מחית גס. לחלופין, אתה יכול לתת את השעועית מגניב במשך כ 5 דקות בזהירות פירה במעבד מזון עד חלקה. להפריש עד מוכן לשימוש.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.