Huevos Rancheros גרוש בסגנון (Huevos Rancheros Divorciados)
Huevos Rancheros גרוש בסגנון (Huevos Rancheros Divorciados) עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני מגיש 2 . לך לחנות ותביא את אנהיים צ'ילה, טורטיות תירס, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: ביצים בנוסח בנדיקטוס Huevos Rancheros, ביצים Huevos Rancheros (ביצים Rancheros), ו Huevos Rancheros.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את העגבניות, שאלוט וסרנוס למחבת היבשה ופחם מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, 5 עד 7 דקות.
להעביר את החומרים החרוכים לבלנדר, להוסיף את המרק ולעבד עד חלקה. להחזיר את הסלסה למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הסלסה הופכת צבע אדום בהיר, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את tomatillos, צ ' ילה, בצל ושום למחבת יבש וחרימון מכל הצדדים, מפנה מדי פעם, על 6 דקות. לקלף את השום.
להעביר את החומרים החרוכים לבלנדר ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני.
מוסיף את הטורטיות, 1 בכל פעם, ומבשלים עד פריך במכרז, 30 שניות לכל צד.
הסר את הטורטיות לחתיכת רדיד אלומיניום לעטוף בחוזקה כדי לשמור על חם.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים באותו המחבת ומטגנים את הביצים עד שנקבע, כ -3 דקות.
פתח את הטורטיות ולסדר אותם שטוח על 2 צלחות הגשה (1 טורטיה לכל צלחת). מעל כל טורטייה עם 2 ביצים מטוגנות וכפית על 1/3 כוס סלסה חמה אסדה מעל ביצה 1 ועוד 1/3 כוס סלסה ורדה מעל הביצה השנייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.