Jalapeno פופר כריך גבינה בגריל
Jalapeno פופר כריך גבינה בגריל דורש סביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צ'יפס טורטייה, גבינת שמנת, קולבי-מונטריי גבינת ג' ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו Jalapeño פופר כריך גבינה בגריל, גבינה בגריל חלפיניו, ו גבינה בגריל חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, וחלפיניו כבושים בקערה קטנה. תניח בצד. מחבת מחממת מעל חום בינוני.
חותכים כל גליל בחצי אופקית, ואז פורסים את צמרות מעוגלות את לחמניות ג ' בטה לעשות חצי עליון שטוח.
מורחים 1 כפית חמאה על הצד בצקי לחתוך של הלחמניה התחתונה 1 כפית חמאה על לחמניה העליון שטוח עכשיו.
מניחים חצי מתערובת גבינת השמנת, חצי מהצ ' יפס המרוסק, וחצי מהגבינה המגורסת בצד הלא-חמאה של הלחמנייה התחתונה.
מניחים את החצי העליון של הלחמנייה על הכריך ומניחים את הכריך על המחבת החמה. חזור עם הכריך השני.
גריל עד השחמה קלה להתהפך, על 3 עד 5 דקות; להמשיך צלייה עד גבינה מותכת ואת הצד השני הוא חום זהוב.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada