Jalfarezi עוף
Jalfarezi עוף דורש מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 331 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותרימו פלפל, כורכום טחון, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד למכרז.
מערבבים את רסק העגבניות, העגבניות והחומץ. מתבלים בכורכום, כמון, כוסברה, אבקת צ ' ילי וגארם מסאלה. המשך לבשל ומערבבים עד מעורבב ומחומם דרך, כ 10 דקות.
מערבבים את פלפל אדום ועוף למחבת. להפחית את החום, ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד העוף מחומם דרך. מתבלים במלח.
מקשטים עם עלי כוסברה לשרת.