המתכון Jambalayan מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 307 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם שרימפס, נקניק, רוטב עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיחשב במחיר סביר, עולה על $1.75 למנה. נסו ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי, מערבבים, מים, עגבניות, רוטב עגבניות ונקניק מעושן. מביאים תערובת לרתיחה מעל ראש בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
רוטב עגבניות
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
הוסף שרימפס ומבשל במשך 5 עד 7 דקות נוספות, או עד שרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
מגישים באופן מיידי.
4
בקערה קטנה, לשלב אורז, בצל, פטרוזיליה, בויון בקר, טימין, אבקת שום, פלפל שחור, פלפל קאיין, מלח, עלה דפנה.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פאקו & לולה חגיגה אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.