קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה)

Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה)
המתכון Japchae (קוריאני מוקפץ אטריות בטטה) מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט גדול טבעוני ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לכם מלח כשר, בצל ירוק, גזר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: Japchae, אטריות בטטה קוריאניות, אטריות בטטה קוריאניות מוקפצות, ו מערבבים אטריות זכוכית מטוגנות (japchae).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האטריות, מערבבים כדי להפריד ביניהם, ומרתיחים עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר. באמצעות מספריים, לחתוך את האטריות לאורכים 6-8 אינץ'. עם האטריות עדיין במסננת, טפטוף עם 2 כפיות של שמן שומשום ולזרוק מעיל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
מערבבים את רוטב הסויה והסוכר יחד בקערה קטנה עד שהסוכר מומס; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הגזרים, הבצל, המלח הנמדד והפלפל הנמדד. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
7
מוסיפים את הפטריות ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות, כ 3 דקות.הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
8
מוסיף את התרד, באמצעות מלקחיים, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
9
בואו לבשל עד קמלה מעט, על 1 דקה.
10
מוסיף את האטריות שמורות תערובת רוטב סויה ולזרוק עד מחומם דרך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
פסטהפסטה
11
הסר את המחבת מהחום, להוסיף את 2 כפיות הנותרים שמן שומשום קלוי, ולזרוק לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מעבירים למגש ומפזרים בצל ירוק ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בצל ירוקבצל ירוק
13
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך1( חצילים)גזר, קלופים וחותכים לגפרורים 1-1 / 2 אינץגזר, קלופים וחותכים לגפרורים 1-1 / 2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה טריות, גבעולים גזומים פרוסים דקפטריות שיטאקה טריות, גבעולים גזומים פרוסים דק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך1( חצילים)בצל ירוק, פרוס דק (לבן וירוק חלקים בלבד)בצל ירוק, פרוס דק (לבן וירוק חלקים בלבד)41 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות בטטה קוריאניות מיובשותאטריות בטטה קוריאניות מיובשות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, פרוס דקבצל צהוב, פרוס דק