קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

Jibarito Jamon

Jibarito Jamon
Jamon Jibarito עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שום מגורען, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Jibarito, המבורגרים ברביקיו " סגנון Jibarito, ו Jack & Guac Jibarito.

הוראות

1
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל 375 מעלות F. מטגנים 4 חתיכות של בננות עד שהם צפים על פני השטח, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מסננים על מגבת נייר וחוזרים עם שאר 4 חתיכות. באמצעות 2 לוחות חיתוך עץ או מחבת כבדה, לשטח כל פיסת נבל. Refry כל פיסת plantain שטוח, בקבוצות, עד הזהב, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט שום מגורען. שים בצד מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
עבור הכריך לבנות: על החלק התחתון של 4 בננות מטוגנות (או tostones), מניחים פרוסת גבינה אמריקאית, רבע בשר חזיר, רבע עגבניות 1 עלה חסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
עלי חסהעלי חסה
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
מורחים את מיונז שום על tostones העליון וסגור.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
5
חתוך לשניים על ההטיה. תרים בעדינות אבל לנשוך באגרסיביות.
6
בקערה, מערבבים יחד את המיונז, אבקת צ ' ילי, כמון, שום וקצת מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)