קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק

Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק
Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 17203 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 1911g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חוט כותנה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
להפשיר לחלוטין את ההודו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
הסר קרביים וצוואר, שמור לשימושים אחרים. אם נוכח, להסיר ולהשליך כל חתיכות פלסטיק כגון מחזיק רגל טיימר מוקפץ. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים; ניקוז חלל. הודו יבש לחלוטין עם מגבות נייר. בנדיבות לשפשף את החלק הקדמי והאחורי של החלק החיצוני של טורקיה עם לשפשף יבש. להפריד את העור המכסה את השד ולהכניס לשפשף יבש מתחת לעור. משוך את עור הצוואר לחלק האחורי וסובב את קצות הכנפיים לחלק האחורי, מחזיק את העור במקום. לתחוב את הרגליים תחת רצועת העור או לקשור את הרגליים לזנב עם חוט כותנה או חוט הקצב.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4
מניחים את צד חזה טורקיה למטה על מעמד זקוף המיועד לטיגון עוף. לובש כפפות מגן או כפפות תנור כבדות ושימוש וו או טונג להחזיק את הציפור ממך, לאט לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן חם. היזהר מתיז שמן. לשמור על טמפרטורת שמן בסביבות 350°f. פריי טורקיה במשך 3 1/2 דקות לכל פאונד. לאט להרים משמן ומניח על מחבת או מגש מתכת. השתמש בזהירות, כמו שמן חם יהיה לנקז מהציפור. בדוק את העדינות. הכנס מדחום לקריאה מיידית במרכז השד; זה נחשב לעשות כאשר מדחום קורא 170°f ומעלה.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
תן מנוחה במשך 15 דקות. בזהירות לגלף עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
* אין להזריק את טורקיה עם מרינדה, כפי שהוא מתאים לבריכה מתחת לעור יכול לגרום פקיעה כאשר הוריד לתוך השמן. Westbrooks של Jive טורקיה רק משתמש יבש או רטוב משפשף. פעמים - picayune מזון columnist Marcelle Bienvenue לפעמים עושה חריצים בשד ודוחף חתיכות פלפל, בצל ושום, ולאחר מכן משפשף את העור עם קאיין.* אם אתה מטגן את תרנגול ההודו שלך בסל, הקפד להפוך את תרנגול ההודו כל עשר דקות עם מזלג ארוך מטופלים כדי למנוע דבק.* אתה יכול להחליף כל שמן עם נקודת עשן גבוהה עבור שמן בוטנים, כמו חריע או שמן קנולה. (כמה לואיזיאנים דרום אפילו להשתמש שומן!) עם זאת, שמן בוטנים נשאר הבחירה העליונה שלנו עבור טעם טעים זה מקנה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שומן חזירשומן חזיר