Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק
Jive טורקיה הודו מטוגן בשמן עמוק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 17203 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 1911g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת שום, חוט כותנה, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים וצוואר, שמור לשימושים אחרים. אם נוכח, להסיר ולהשליך כל חתיכות פלסטיק כגון מחזיק רגל טיימר מוקפץ. יש לשטוף את טורקיה היטב עם מים קרים; ניקוז חלל. הודו יבש לחלוטין עם מגבות נייר. בנדיבות לשפשף את החלק הקדמי והאחורי של החלק החיצוני של טורקיה עם לשפשף יבש. להפריד את העור המכסה את השד ולהכניס לשפשף יבש מתחת לעור. משוך את עור הצוואר לחלק האחורי וסובב את קצות הכנפיים לחלק האחורי, מחזיק את העור במקום. לתחוב את הרגליים תחת רצועת העור או לקשור את הרגליים לזנב עם חוט כותנה או חוט הקצב.
מניחים את צד חזה טורקיה למטה על מעמד זקוף המיועד לטיגון עוף. לובש כפפות מגן או כפפות תנור כבדות ושימוש וו או טונג להחזיק את הציפור ממך, לאט לאט להוריד את טורקיה לתוך שמן חם. היזהר מתיז שמן. לשמור על טמפרטורת שמן בסביבות 350°f. פריי טורקיה במשך 3 1/2 דקות לכל פאונד. לאט להרים משמן ומניח על מחבת או מגש מתכת. השתמש בזהירות, כמו שמן חם יהיה לנקז מהציפור. בדוק את העדינות. הכנס מדחום לקריאה מיידית במרכז השד; זה נחשב לעשות כאשר מדחום קורא 170°f ומעלה.
תן מנוחה במשך 15 דקות. בזהירות לגלף עם סכין חדה.
* אין להזריק את טורקיה עם מרינדה, כפי שהוא מתאים לבריכה מתחת לעור יכול לגרום פקיעה כאשר הוריד לתוך השמן. Westbrooks של Jive טורקיה רק משתמש יבש או רטוב משפשף. פעמים - picayune מזון columnist Marcelle Bienvenue לפעמים עושה חריצים בשד ודוחף חתיכות פלפל, בצל ושום, ולאחר מכן משפשף את העור עם קאיין.* אם אתה מטגן את תרנגול ההודו שלך בסל, הקפד להפוך את תרנגול ההודו כל עשר דקות עם מזלג ארוך מטופלים כדי למנוע דבק.* אתה יכול להחליף כל שמן עם נקודת עשן גבוהה עבור שמן בוטנים, כמו חריע או שמן קנולה. (כמה לואיזיאנים דרום אפילו להשתמש שומן!) עם זאת, שמן בוטנים נשאר הבחירה העליונה שלנו עבור טעם טעים זה מקנה.