Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בשר בקר, פלפל סצ'ואן טחון, עלי כוסברה תחליף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין כקינוח. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד, ו חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 אינץ 'של מים לתוך ווק או סיר רחב, מוסיפים את הבשר ופלפל סצ' ואן, ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה נמוכה עד הבשר רך, 20 עד 30 דקות, הפחתת החום בהדרגה כמו המים מתאדים. לא צריך להיות מעט מאוד נוזל עזב.
מניחים מחבת כבדה או ווק מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן, ומטים את המחבת כדי לצפות את משטח הבישול.
מוסיפים את הבשר והטבח, מסתובבים מדי פעם, עד שכל המשטחים שינו צבע קצת, כ 6 דקות. תניח בצד.
לקבלת הדבק טעם: אם יש לך מרגמה גדולה, לשלב את זנגביל, שום, צ 'ילי מיובש, פלפל סצ' ואן, ומלח קילו לטחון כדי להדביק.
הוסף כוסברה ו פאונד לשלב אותו.
מוסיפים את הבשר והלירה כדי למזג את הדבק טעם ביסודיות לתוך הבשר. (אם המרגמה שלך קטנה מדי כדי להכיל את כל הבשר בבת אחת, להסיר חצי הדבק ולאחר מכן לעבוד עם חצי הבשר וחצי ממרח הטעם בכל פעם.) הבשר יהיה לרכך להישבר אבל לא צריך להיות מרוסק לחלוטין.
לחלופין, לרכך את זנגביל ושום בסדר גמור ולהניח בצד בקערה קטנה. השתמש מטחנת תבלינים או מטחנת קפה כדי להפחית את צ 'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן לאבקה. מערבבים את האבקה לתוך השום וג ' ינג ' ר, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי למזג אותם יחד. קוצצים את כוסברה בסדר להתמזג לתוך ממרח הטעם.
מניחים את הבשר בקערה רחבה, מוסיפים את הדבק טעם, ולהשתמש פטיש עץ או מרית עץ רחבה כדי ללחוץ ולדפוק את הטעם לתוך הבשר.