קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול

Kachin של נעמי Duguid הלם בשר עם עשבי תיבול
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם בשר בקר, פלפל סצ'ואן טחון, עלי כוסברה תחליף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבק קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין כקינוח. נסו קארי ביצת הזהב של נעמי דוגויד, אטריות רוטב הקוקוס של נעמי דוגויד, ו חגיגת דגי הנהר של נעמי Duguid (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 1/2 אינץ 'של מים לתוך ווק או סיר רחב, מוסיפים את הבשר ופלפל סצ' ואן, ומביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה נמוכה עד הבשר רך, 20 עד 30 דקות, הפחתת החום בהדרגה כמו המים מתאדים. לא צריך להיות מעט מאוד נוזל עזב.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר מהחום.
3
מניחים מחבת כבדה או ווק מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן, ומטים את המחבת כדי לצפות את משטח הבישול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את הבשר והטבח, מסתובבים מדי פעם, עד שכל המשטחים שינו צבע קצת, כ 6 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
לקבלת הדבק טעם: אם יש לך מרגמה גדולה, לשלב את זנגביל, שום, צ 'ילי מיובש, פלפל סצ' ואן, ומלח קילו לטחון כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
הוסף כוסברה ו פאונד לשלב אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
7
מוסיפים את הבשר והלירה כדי למזג את הדבק טעם ביסודיות לתוך הבשר. (אם המרגמה שלך קטנה מדי כדי להכיל את כל הבשר בבת אחת, להסיר חצי הדבק ולאחר מכן לעבוד עם חצי הבשר וחצי ממרח הטעם בכל פעם.) הבשר יהיה לרכך להישבר אבל לא צריך להיות מרוסק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
לחלופין, לרכך את זנגביל ושום בסדר גמור ולהניח בצד בקערה קטנה. השתמש מטחנת תבלינים או מטחנת קפה כדי להפחית את צ 'ילי מיובש ופלפל סצ' ואן לאבקה. מערבבים את האבקה לתוך השום וג ' ינג ' ר, ולאחר מכן מוסיפים את המלח ולהשתמש בחלק האחורי של הכף כדי למזג אותם יחד. קוצצים את כוסברה בסדר להתמזג לתוך ממרח הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בשר טחוןבשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים את הבשר בקערה רחבה, מוסיפים את הדבק טעם, ולהשתמש פטיש עץ או מרית עץ רחבה כדי ללחוץ ולדפוק את הטעם לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מגישים בטמפרטורת החדר.