Kadhai Murgh עם פלפל (Capsicum)
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? Kadhai Murgh עם פלפל (קפסיקום) יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 277 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן צמחי, כורכום הקרקע, זרעי שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Buttermilk Pie כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו קפסיקום בסאן סאג'י (פלפל מוקפץ ופלפל חומוס קמח מוקפץ), קפסיקום אדום צ'אטני-פלפל אדום צ' אטני, ו קפסיקום אפוי (פלפלים) (מתכונים דומים).
הוראות
באופן שווה עונת העוף עם מלח וכורכום; להפריש במשך 15 דקות.
מחממים את השמן במחבת גדולה או kadhai על חום בינוני. מבשלים את הבצלים בשמן החם עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה, כ 5 דקות יותר. מערבבים את הפלפלים ואת פלפלים צ ' ילה לתוך העוף; להמשיך לבשל עוד 5 דקות.
טוחנים את זרעי הכמון, זרעי כוסברה, גרגרי פלפל שחור, קינמון, ציפורן, תרמיל הל, וזרע שומר לאבקה גסה; מפזרים על התערובת במחבת.
מוסיפים את המים, אבקת חלב קוקוס, פלפל אדום טחון ומלח. מבשלים עד שהעוף רך, כ -30 דקות. אם הקארי הוא רטוב מדי, לבשל על גבוה עד הלחות מתאדה.
מקשטים עם כוסברה ומגישים חם.