קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות34
ציון בריאות1
מגזין

La Pompe a L'Huile

La Pompe a L'Huile
La Pompe l ' Huile יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-34 מנות. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מי פרחים כתומים, חלמון ביצה, שמן זית כתית נוסף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Harengs pommes à L ' huile Recette (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השמרים עם מים חמים 1/2 כוס ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מנפים את הקמח, אבקת סוכר ומלח לקערה גדולה (עדיף עץ). הפוך שקע במרכז ולהוסיף את תערובת השמרים, חמאה מומסת, שמן זית, מי פרחים כתומים, aniseeds.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים לאט 1 1/2 כוסות מים עם כף עץ, ואז ללוש את הבצק עד שהוא חלק ו satiny, על 10 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך. הבצק צריך להיות רך למדי. יוצרים את הבצק לכדור ומחזירים אותו לקערה. מכסים את הקערה עם מטלית, ולתת את הבצק לעלות במקום חם במשך שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים נייר קלף על שני דפי אפייה. כאשר הבצק עלה, לחלק אותו לשניים וליצור שני כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מניחים אחד על כל תבנית אפייה. לשטח את הכדורים עם היד שלך. עם מערוך, לגלגל כל כדור שטוח לתוך מעגל גדול על 3/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
שימוש בגלגל מאפה או סכין חדה ומתחיל על סנטימטר לצד אחד של המרכז, לעשות שלושה חתכים אלכסוניים מלוכסנים כלפי מטה. לעשות חתכים סימטריים בצד השני. חזור על תהליך זה עם כיכר אחרים. בעדינות להפיץ את החתכים בנפרד עם האצבעות כדי ליצור פתח סגלגל לא סדיר על 2 אינץ ' רחב. הם יסגרו קצת במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
באמצעות מברשת מאפה או האצבעות שלך, למרוח חצי חלמון ביצה על החלק העליון של כל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
9
מניחים כיכר אחת במקרר תוך אפיית השני.
10
אופים כל כיכר על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות, עד זהב עמוק. חמש דקות לפני שהכיכר הראשונה נעשית, הסירו את השנייה מהמקרר והניחו לנוח לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגניב כיכרות על מדפים תיל. ניתן לאכול את הלחם בחום או בטמפרטורת החדר. כדי לאחסן, לעטוף את כיכרות מקורר בנייר אלומיניום. הם יישארו עד 48 שעות בטמפרטורת החדר או קפואים עד שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ