Lamb au Poivre
גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כבש Au Poivre, צלעות כבש Au Poivre, ו כבש Au Peppercorn ורוד Poivre (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוק גס פלפלים עם מרגמה ועלי או לעטוף במגבת מטבח ולחץ על פלפלים עם תחתית של מחבת כבדה.
הטפיחה מתייבשת ומתבשלת במלח. לשפשף צד אחד של כל קוצץ עם פלפל, הקשה על גרגרי פלפל לתוך בשר לדבוק.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל צלעות, הצדדים מפולפלים, 2 דקות. הפוך את הצלעות עם מלקחיים ומבשלים, לחיצה על כל קוצצים עם צד של מלקחיים כדי לעזור פלפל לדבוק בשר, על 2 דקות יותר (עבור בינוני נדיר).
להעביר צלעות עם מלקחיים לצלחת ולתת לעמוד בעת ביצוע רוטב.
יוצקים את כל אבל 2 כפיות שומן ממחבת במידת הצורך, ואז סאוטה שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 30 שניות.
מוסיפים מרק וקוניאק ומרתיחים עד מופחת על 1/4 כוס, 2 עד 3 דקות.
הסר מחבת מחום ומערבולת בחמאה.
הוסף כל מיצי בשר שהצטברו על צלחת ועונה עם מלח.