קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Lamb au Poivre

Lamb au Poivre
גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כבש Au Poivre, צלעות כבש Au Poivre, ו כבש Au Peppercorn ורוד Poivre (מתכונים דומים).

הוראות

1
ריסוק גס פלפלים עם מרגמה ועלי או לעטוף במגבת מטבח ולחץ על פלפלים עם תחתית של מחבת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
הטפיחה מתייבשת ומתבשלת במלח. לשפשף צד אחד של כל קוצץ עם פלפל, הקשה על גרגרי פלפל לתוך בשר לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל צלעות, הצדדים מפולפלים, 2 דקות. הפוך את הצלעות עם מלקחיים ומבשלים, לחיצה על כל קוצצים עם צד של מלקחיים כדי לעזור פלפל לדבוק בשר, על 2 דקות יותר (עבור בינוני נדיר).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר צלעות עם מלקחיים לצלחת ולתת לעמוד בעת ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
יוצקים את כל אבל 2 כפיות שומן ממחבת במידת הצורך, ואז סאוטה שאלוט, ערבוב, עד חום זהוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
מוסיפים מרק וקוניאק ומרתיחים עד מופחת על 1/4 כוס, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
הסר מחבת מחום ומערבולת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
8
הוסף כל מיצי בשר שהצטברו על צלחת ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
מגישים רוטב מעל כבש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה