Lambrusco-תאנים עלומות עם גלידת וניל שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תאנים Lambrusco-עלומה עם גלידת וניל שעועית. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מקלות קינמון, תאנים, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית, גלידת וניל צ'אי, ו קרם שוקולד מלא קאפקייקס וניל עם ציפוי וניל שעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את ההתלהבות, יין, סוכר, קינמון, וכוכב אניס במחבת רוטב קטנה. מביאים את התערובת לרתיחה ולאחר מכן לכבות את החום ולתת את החומרים תלולים במשך כמה שעות, או עד לילה.חותכים את התאנים וחותכים אותם לחצי לאורכו. הנח אותם קרוב לשכבה אחת, לחתוך את הצד למטה בתחתית מחבת סאוט גדולה. מסננים את תערובת Lambrusco על התאנים. אל תדאג אם זה לא מכסה אותם לחלוטין. זרוק את המוצקים. מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים, ללא הפרעה עד התאנים מתרככים במקצת, על 4 דקות. באמצעות כפית בזהירות להפוך כל תאנה מעל, צולה אותו עם הנוזל; לבשל 2 או 3 דקות נוספות.
מעבירים את התאנים לשישה קערות הגשה נמוכות. מסננים את הזרעים מן הנוזל שנותר ולאחר מכן להחזיר אותו למחבת ומבשלים עד שהוא מצטמצם cocnsistency syrupy. בערך 10 דקות.
מניחים כף גלידה לכל קערה ומוסיפים את הרוטב המעובה בזמן שהוא עדיין חם. הגלידה תימס ותכין לקינוח חושני של הקיץ.