Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני)
Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 423 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, שומן חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו), Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני), ו Pimentones Rellenos (פלפלים ממולאים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב בינונית ממיסים את שומן החזיר.
מוסיף את הבצל הירוק ושום. לבשל בערך 3 minutes.In קערה גדולה מערבבים את בשר החזיר, אורז מבושל, כמון טחון, סזון גויה, אפונה, תפוחי אדמה, מלח ופלפל.
מוסיף את שומן חזיר תערובת בצל לקערה. מכסים ומניחים במקרר במשך 1 שעה.o להרכיב: לשטוף את העור שומן חזיר תחת מים קרים להתייבש טפיחה.
להניח את העור שומן חזיר על משטח עבודה, העליון עם תערובת אורז. התחל לגלגל את עור החזיר כדי לצרף את תערובת האורז וחזיר לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל יחד.מחממים את התנור ל-325 F. מכסים את הלקונה בנייר אלומיניום ומניחים על צלחת אפייה.
אופים כ 40 דקות חשופות ולהפוך את lechona, לכסות שוב לבשל במשך 30 דקות יותר.לחשוף ולבשל במשך 25 דקות יותר, כדי לאפשר את העור לחום.
מוציאים מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. לגלף את lechona אחרי שהוא נח לפחות 15 דקות.
מגישים עם אריפה וסיד בצד.הערה: אם אתה רוצה לראות תמונות של lechona מסורתי עשה עם חזיר שלם אתה יכול לבקר בבלוג של Nika כאן. אם אתה צמחוני, אני לא ממליץ על התמונות.