קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני)

Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני)
Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 423 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, שומן חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו), Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני), ו Pimentones Rellenos (פלפלים ממולאים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב בינונית ממיסים את שומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיף את הבצל הירוק ושום. לבשל בערך 3 minutes.In קערה גדולה מערבבים את בשר החזיר, אורז מבושל, כמון טחון, סזון גויה, אפונה, תפוחי אדמה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כמון טחוןכמון טחון
אורז מבושלאורז מבושל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיף את שומן חזיר תערובת בצל לקערה. מכסים ומניחים במקרר במשך 1 שעה.o להרכיב: לשטוף את העור שומן חזיר תחת מים קרים להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להניח את העור שומן חזיר על משטח עבודה, העליון עם תערובת אורז. התחל לגלגל את עור החזיר כדי לצרף את תערובת האורז וחזיר לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל יחד.מחממים את התנור ל-325 F. מכסים את הלקונה בנייר אלומיניום ומניחים על צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
חוט קצביםחוט קצבים
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
אופים כ 40 דקות חשופות ולהפוך את lechona, לכסות שוב לבשל במשך 30 דקות יותר.לחשוף ולבשל במשך 25 דקות יותר, כדי לאפשר את העור לחום.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מוציאים מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. לגלף את lechona אחרי שהוא נח לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
מגישים עם אריפה וסיד בצד.הערה: אם אתה רוצה לראות תמונות של lechona מסורתי עשה עם חזיר שלם אתה יכול לבקר בבלוג של Nika כאן. אם אתה צמחוני, אני לא ממליץ על התמונות.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז