קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני)

Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני)
Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 423 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, שומן חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו), Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני), ו Pimentones Rellenos (פלפלים ממולאים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רוטב בינונית ממיסים את שומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיף את הבצל הירוק ושום. לבשל בערך 3 minutes.In קערה גדולה מערבבים את בשר החזיר, אורז מבושל, כמון טחון, סזון גויה, אפונה, תפוחי אדמה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
כמון טחוןכמון טחון
אורז מבושלאורז מבושל
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
Sazon CompletaSazon Completa
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיף את שומן חזיר תערובת בצל לקערה. מכסים ומניחים במקרר במשך 1 שעה.o להרכיב: לשטוף את העור שומן חזיר תחת מים קרים להתייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להניח את העור שומן חזיר על משטח עבודה, העליון עם תערובת אורז. התחל לגלגל את עור החזיר כדי לצרף את תערובת האורז וחזיר לחלוטין. לקשור עם חוט מטבח כדי להחזיק את הגליל יחד.מחממים את התנור ל-325 F. מכסים את הלקונה בנייר אלומיניום ומניחים על צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חוט קצביםחוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
אופים כ 40 דקות חשופות ולהפוך את lechona, לכסות שוב לבשל במשך 30 דקות יותר.לחשוף ולבשל במשך 25 דקות יותר, כדי לאפשר את העור לחום.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוציאים מהתנור ומעבירים אותו ללוח חיתוך. לגלף את lechona אחרי שהוא נח לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגישים עם אריפה וסיד בצד.הערה: אם אתה רוצה לראות תמונות של lechona מסורתי עשה עם חזיר שלם אתה יכול לבקר בבלוג של Nika כאן. אם אתה צמחוני, אני לא ממליץ על התמונות.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז