קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (חלקי חזיר עם רוטב אוכמניות)

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (חלקי חזיר עם רוטב אוכמניות)
Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (ירך חזיר עם רוטב אוכמניות) עשוי להיות רק את מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 604 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, בשר חזיר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cerdo al Caramelo (מותן חזיר עם רוטב קרמל), קציצות חזיר מצופות בפירורי לחם קולומביאניים (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), ו בשר חזיר ממולא שזיפים מיובש ברוטב שרי מתוק (Lomo Relleno) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: גרגרי טבעת, סוכר, יין ומים לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב מדי פעם. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. תניח בצד.עבור חזיר:ub חזיר עם שום טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים בשקית פלסטיק sealable גדולה ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.צלצלו בבשר החזיר לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את ירך החזיר במחבת אפייה ומבשלים כ -30 דקות, טפטוף 1/2 של הרוטב מעל החזיר וממשיכים לבשל עוד 15 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך אמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מוציאים מהתנור ומכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומאפשרים לו לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את המיתרים מהבשר ושופכים את שאר הרוטב על החזיר.פורסים את החזיר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."