Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (חלקי חזיר עם רוטב אוכמניות)
Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (ירך חזיר עם רוטב אוכמניות) עשוי להיות רק את מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 604 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, בשר חזיר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cerdo al Caramelo (מותן חזיר עם רוטב קרמל), קציצות חזיר מצופות בפירורי לחם קולומביאניים (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), ו בשר חזיר ממולא שזיפים מיובש ברוטב שרי מתוק (Lomo Relleno) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: גרגרי טבעת, סוכר, יין ומים לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב מדי פעם. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. תניח בצד.עבור חזיר:ub חזיר עם שום טחון, מלח ופלפל.
מניחים בשקית פלסטיק sealable גדולה ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.צלצלו בבשר החזיר לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 218°.
מניחים את ירך החזיר במחבת אפייה ומבשלים כ -30 דקות, טפטוף 1/2 של הרוטב מעל החזיר וממשיכים לבשל עוד 15 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך אמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
מוציאים מהתנור ומכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומאפשרים לו לנוח במשך 15 דקות.
הסר את המיתרים מהבשר ושופכים את שאר הרוטב על החזיר.פורסים את החזיר ומגישים חם.