קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (חלקי חזיר עם רוטב אוכמניות)

Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (חלקי חזיר עם רוטב אוכמניות)
Lomo de Cerdo con Salsa de Moras (ירך חזיר עם רוטב אוכמניות) עשוי להיות רק את מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 604 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, בשר חזיר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cerdo al Caramelo (מותן חזיר עם רוטב קרמל), קציצות חזיר מצופות בפירורי לחם קולומביאניים (Chuleta Vallunan o Lomo de Cerdo Apanado), ו בשר חזיר ממולא שזיפים מיובש ברוטב שרי מתוק (Lomo Relleno) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: גרגרי טבעת, סוכר, יין ומים לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב מדי פעם. מבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות. תניח בצד.עבור חזיר:ub חזיר עם שום טחון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים בשקית פלסטיק sealable גדולה ומקררים לפחות 1 שעה או עד לילה.צלצלו בבשר החזיר לטמפרטורת החדר. מחממים התנור ל 218°.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את ירך החזיר במחבת אפייה ומבשלים כ -30 דקות, טפטוף 1/2 של הרוטב מעל החזיר וממשיכים לבשל עוד 15 דקות, או עד מדחום מוכנס לתוך אמצע החזיר קורא בדיוק 138 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מוציאים מהתנור ומכסים את הבשר בנייר אלומיניום ומאפשרים לו לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את המיתרים מהבשר ושופכים את שאר הרוטב על החזיר.פורסים את החזיר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."