קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות55
מגזין

Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר)

Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר)
Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר) נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1491 קלוריות, 163 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח, רוזמרין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: Loup De Mer En Papillote (בס ים אפוי עטוף בנייר), דגים וירקות En Papillote (אפוי בנייר קלף) וידאו, ו ארז קרש בגריל Loup De Mer (בס ים).

הוראות

1
מחממים תנור (390 F, 200 C).Pepare נייר קלף גדול מספיק כדי לעטוף את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים קצת שמן זית שבו תוכל לשים את הדג על.לרסק את הפלפל השחור קצת מרגמה ו pestal, אבל זה צריך להיות גס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הסר מן sprig רוזמרין אחד, העלים. אתה יכול לקצוץ אותם, אבל אני מעדיף להשאיר את העלים הקטנים כפי שהם.לנקות את הדג ולהבריש את שני הצדדים עם שמן זית. מלח לפי הטעם (בפנים ובחוץ).שים 2 גבעולים של רוזמרין לתוך חלל וגם להוסיף חתיכה קטנה של חמאה. אם אתה רוצה, לשים 2 פרוסות לימון לתוך החלל מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מפזרים מעט פלפל שחור ועלי רוזמרין על נייר הקלף ולאחר מכן מניחים את הדג על זה.מכסים את הדג עם שאר הפלפל השחור ועלי הרוזמרין.סקווש את שיני השום (לא לקלף אותם) ומניחים אותם על גבי דגים.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סכין קילוףסכין קילוף
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומסדרים על גבי דגים מדי.עטפו את נייר הקלף סביב הדג כדי להכין חבילה. מקפלים על הקצוות כדי לאטום את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מרח מעט שמן זית על הנייר. זה יגן עליו מפני שריפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
שים את החבילה על מגש אפייה ואופים במשך כ 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים את הדג חם בחבילה.הערה: השתמש בדגים קטנים יותר למתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו