Ma ' amoul (עוגיות מלאות אגוז)
Ma ' amoul (עוגיות מלאות אגוז) עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 143 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קינמון, קמח סולת, אגוזי מלך כ, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגיות פירואט חקייניות (עוגיות סיגר מלאות נוטלה), עוגיות מלאות תאנים, ו עוגיות צימוקים מלאות.
הוראות
עבור הבצק, מניחים את הקמח, סולת, מרגרינה ושמן במעבד מזון המצויד בלהב פלדה.
מוסיפים את המים בהדרגה, פועם עד בצק רך נוצר. מכסים ומניחים בצד במשך 10-15 דקות במקרר.
עבור המילוי, לשלב את האגוזים עם קינמון וסוכר.
מחממים את התנור ל 350 מעלות.
או להשתמש עובש ma ' amoul המתואר לעיל או לקחת חתיכת בצק בגודל של אגוז.
לגלגל אותו לכדור ולרוקן את המרכז. בפנים, מניחים כפית גדושה של מילוי אגוז. עם הידיים שלך, לעצב את הבצק סגור.
מניחים את העוגיות על דף עוגיות ungreased. עם קוצים של מזלג או פינצטה עם קצה משונן, לעשות עיצובים על גבי כל עוגייה, להיות בטוח לא לחדור את הקרום.
אופים בתנור במשך כ -30 דקות. לא חום; העוגיות צריכות להיראות לבנות. מגניב. כאשר קשה, לגלגל בסוכר ' ממתקים.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מתוך ספר הבישול היהודי לחג של ג 'ואן נתן מאת ג' ואן נתן Copyright (c) 2004 מאת ג ' ואן נתן בהוצאת Knopf.ספריה של ג 'ואן נתן כוללים את מטבח החג היהודי, מטבח החג היהודי לילדים, ובישול יהודי באמריקה, אשר זכה בפרס Iacp Julia Child לספר הבישול הטוב ביותר של השנה ב-1995 ופרס ג' יימס בירד לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר. היא תורמת מאמרים על אוכל אתני בינלאומי ותכונות חג מיוחדות לניו יורק טיימס, סינדיקט לוס אנג ' לס טיימס, מגזין הדסה, מזון ויין, ואמנות מזון. היא גרה בוושינגטון עם בעלה אלן גרסון ושלושת ילדיהם.