Mahimahi BLT
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל MAHIMAHI BLT. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. אם יש לכם עגבניות, שמן זית, אבקת guajillo צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סלט BLT, סלט BLT, ו יוונית Mahimahi.
הוראות
כדי להכין סלסה, חום 1 כף שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים בצל קצוץ למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהתרככו מעט.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות. מערבבים עגבניות; מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
מניחים תערובת עגבניות בבלנדר; דופק 10 פעמים או עד כמעט חלקה.
מערבבים תערובת עגבניות, פלפל, habanero, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה; לכסות ולשמור חם.
כדי להכין טאקו, מניחים פילה דגים ופרוסות בצל על מחבת מטאטא.
מברשת שני הצדדים של דגים ובצל באופן שווה עם 2 כפות שמן זית.
מפזרים דגים ובצל באופן שווה עם אבקת צ ' ילה ו 1/2 כפית מלח. Broil 4 דקות; בזהירות להפוך דגים. צלייה 4 דקות.
הסר מהתנור; דגים פתית עם מזלג.
מניחים 1/4 כוס חסה גרוסה על כל טורטייה. מעל כל טורטייה באופן שווה עם דגים, פרוסות בצל, 1/4 כוס עגבניות קצוצות, בייקון מתפורר. כפית על 2 1/2 כפות סלסה על גבי כל טאקו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.