Mahimahi יווני
Mahimahi היווני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ יין, פטרוזיליה, mahimahi, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: BLT Mahimahi, Mahimahi Escabeche, ו Mahimahi עם לטבול Tomatillo.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים דגים עם 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
מניחים דגים במחבת ריסוס קל; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
הסר דגים מחבת; תן לעמוד 3 דקות.
בעוד טבחים דגים, לשלב הנותרים 1/2 כפית פלפל, נשאר 1/4 כפית מלח, עגבניות, ושאר החומרים, משליך היטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.