Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ
Mahimahi צרוב עם רליש מנגו חם חמוץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צ'ילה, שמן צמחי, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוגות סרטנים עם מנגו-רוטב כתום חמוץ ואבוקדו, מחמאהי צרוב במחבת עם סלסה טרופית, ו סלט גרגיר הנחלים עם מחמאהי צרוב במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
קוק שאלוט ב 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 3 עד 5 דקות.
להוסיף צ ' ילה וקוק, ערבוב, עד שהתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים מנגו, רוטב דגים, סוכר ומלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמנגו מתרכך והתערובת מעובה מעט, 3 עד 7 דקות.
הסר מהחום ומערבבים במיץ ליים.
לטפוח דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל.
חום שנותר שמן כפות במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד שהוא רק מתחיל לעשן, ואז לבשל דגים, צד העור למטה הראשון, מתהפך פעם אחת, עד הזהב ופשוט מבושל דרך, 12 עד 16 דקות בסך הכל.
* זמין בשווקים אסיאתיים ethnicgrocer.com (866-438-4642).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו